Äntligen ny bilinredning!

Nu har det hänt, jag har äntligen skaffat en ny bilinredning en av mina pärlor. Efter mycket letande fann jag det jag sökte. Och jag är så nöjd, det blev hur bra som helst.

Bilden nedan är på min skåpbil jag har haft sen mitten av 80-talet. Det har varit ett favoritprojekt att syssla och pilla med denna pärla, ett långtidsprojekt som alltid funnits med i bakgrunden mitt ibland alla projekt. Jag har inte prioriterat denna men tanken har hela tiden funnits att jag vill bli klar med bilen.

Klar är jag inte, men ett stort problem är löst. Tanken har hela tiden varit att inredningen ska spegla mitt stora bilintresse. Därför ville jag ha dels lite lösa delar som rattar, lampor, motorhuvar och fälgar inne i skåpsutrymmet samtidigt som det ska finnas utrymme för alla mina verktyg. Och hur jag skulle ordna verktygen på ett smart sätt hade jag svårt att klura ut.

Men så fick jag tips av en gammal kompis att kolla in sortimentet hos Ropab Bilutrustning, och vips så var problemet löst. De hade precis vad jag letade efter. En perfekt bilinredning i mitt tycke. Hyllor med utdragbara lådor där man kan ha verktygen, fastspärrade backar och lösningar för lätt komma åt verktygen samtidigt som de sitter säkert fast. Äntligen kan det bli lite ordning och reda i mitt liv. Ja, så känns det i alla fall. Vilken upplevelse att få se detta bli verklighet.

Nu kan jag ha skåpbilen (måste bara först fixa ett litet problem med växellådan) när jag åker hem till kompisar som vill ha min hjälp. Det jag inte nämnt är kylskåpet jag har och som ständigt är fullt av – hmmm…, det kanske jag förresten inte borde nämna. Men i alla fall, alla är välkomna till mitt utrymme där bak i bilen, det är där det roliga finns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *